Ardei umpluti cu carne tocata de porc

Printeaza

Ardei umpluti cu carne tocata de porc din: ardei grasi, carne tocata de porc, orez, ceapa, morcov, sos de rosii, patrunjel, sare, ulei.

Ingrediente:Ardei_umpluti_cu_carne_tocata_de_porc

  • 6 ardei grasi
  • 500 g carne tocata de porc
  • 1 ceascuta cu orez
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 100 ml sos de rosii
  • 1 legatura de patrunjel
  • sare
  • ulei

 

Mod de preparare:

Taie ceapa marunt si inabus-o in ulei cu putin apa. Adauga morocvul ras, pune carnea tocata si lasa pe foc sa se  înăbuşe. Din când în când, pune apă călduţă. Adaugă sare după gust. Spre final, pune orezul fiert separat, sosul de roşii şi aromatizează cu verdeaţa tocată fin.

Intre timp, spală ardeii, şterge-i cu un şervet absorbant, taie-i pe lungime şi îndepărtează cu grijă cotorul şi seminţele. Umple ardeii cu acest amestec. Aşază-i într-un vas uns cu ulei. Stropeşte-i cu puţină apă ori suc de roşii şi lasă-i la cuptor, la foc moderat, 30-35 de minute.

Ardei umpluti cu carne tocata de porc

Ardei_umpluti_cu_carne_tocata_de_porc

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.