Retete gustoase: Pulpa de porc la cuptor

Printeaza

Pulpa de porc la cuptor din: pulpa de porc cu os, bere, miere, ketchup, boia dulce, patrunjel.

Ingrediente:Retete_gustoase_pulpa_de_porc_la_cuptor

  • 2,1 kg pulpă de porc cu os
  • 330 ml bere
  • 4 linguri miere
  • 4 linguri ketchup
  • 4 linguri boia dulce
  • 1 lingură pătrunjel proaspat, tocat

 

Mod de preparare:

Încinge cuptorul la semnul 3/170°C. În tava de friptură pune carnea, berea şi apa cât să ajunga la trei sferturi din tavă. Acoperă cu folie de aluminiu şi dă la cuptor 4 ore, întorcând carnea frecvent.

Pune carnea deoparte din tava şi toarnă lichidul într-un recipient. Decupeaza şoriciul de pe pulpa de porc şi crestează-l în linii în diagonală. Combină mierea, ketchup-ul, boiaua, pătrunjelul şi unge friptura uniform.

Pune din nou friptura în tava şi dă din nou la cuptor 5 minute ca să se glazureze.

Pulpa de porc la cuptor

Retete_gustoase_pulpa_de_porc_la_cuptor

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.