Retete gustoase: Pulpa de porc la cuptor
PrinteazaPulpa de porc la cuptor din: pulpa de porc cu os, bere, miere, ketchup, boia dulce, patrunjel.
- 2,1 kg pulpă de porc cu os
- 330 ml bere
- 4 linguri miere
- 4 linguri ketchup
- 4 linguri boia dulce
- 1 lingură pătrunjel proaspat, tocat
Mod de preparare:
Încinge cuptorul la semnul 3/170°C. În tava de friptură pune carnea, berea şi apa cât să ajunga la trei sferturi din tavă. Acoperă cu folie de aluminiu şi dă la cuptor 4 ore, întorcând carnea frecvent.
Pune carnea deoparte din tava şi toarnă lichidul într-un recipient. Decupeaza şoriciul de pe pulpa de porc şi crestează-l în linii în diagonală. Combină mierea, ketchup-ul, boiaua, pătrunjelul şi unge friptura uniform.
Pune din nou friptura în tava şi dă din nou la cuptor 5 minute ca să se glazureze.
Pulpa de porc la cuptor
Pofta buna!