Ciorbă de spanac cu lapte acru
PrinteazaCiorbă de spanac cu lapte acru
- 2 kg spanac
- 500 ml lapte acru
- 1 borcan de smântână
- sare
- 1 lingură boia
- 1 lingură făină
Mod de preparare:
Cureţi spanacul, îl speli bine şi îl tai mărunt. într-o oală pui la fiert 1 l de apă cu laptele acru şi după 10 minute adaugi spanacul tăiat şi sare după gust.
Intre timp, prăjeşti în ulei încins boiaua cu făina, stingi cu puţină apă, apoi adaugi totul în ciorba care fierbe. Mai laşi să dea totul în câteva clocote, dai oala deoparte şi torni smântână.
Poftă bună
Incoming search terms:
- ciorba de spanac cu lapte acru
- spanac cu lapte acru
- ciorba de spanac cu lapte
- https://www restaurantedelux ro/ciorba-de-spanac-cu-lapte-acru html