Ciorba acra de verdeturi

Printeaza

Ciorba acra de verdeturi din: apa, bors, verdeturi, loboda, frunze de sfecla, stevie, ceapa verde, marar, patrunjel, leustean, orez, zahar, sare, galbenus, smantana.

Ingrediente:Ciorba acra de verdeturi

  • 2 1 apa
  • 1 1 bors
  • o farfurie adanca plina cu verdeturi (loboda, frunze de sfecla, stevie, cozi de ceapa verde, marar, patrunjel si leustean)
  • 3 linguri de orez
  • 1 lingurita de zahar
  • sare
  • un galbenus
  • 2 linguri smantana

 

Mod de preparare:

Se pun la fiert intr-o oala cu apa frunze de loboda, de sfecla, stevie, cozi de ceapa verde, marar, patrunjel si leustean, taiate marunt. Se adauga borsul (fiert separat si strecurat), sarea, zaharul si orezul (fiert separat).

Se lasa sa fiarba.

Se serveste dreasa cu galbenus de ou si smantana.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.