Gulas unguresc cu carne de vita

Printeaza

Gulas unguresc cu carne de vita din: carne de vita, ceapa, usturoi, morcovi, cartofi, ardei, frunza de dafin, paprika, chimen, sare, piper, pastarnac, frunza de telina, ulei.

Poate te intereseaza si:

Ingrediente:Gulas unguresc cu carne de vita

  • 600 g carne de vită
  • două cepe
  • doi căţei de usturoi
  • doi morcovi
  • 3 cartofi
  • doi ardei graşi
  • o frunză de dafin
  • o lingură de pudră de paprika
  • o linguriţă de chimen
  • sare
  • piper negru
  • două frunze de ţelină
  • un păstârnac
  • ulei

 

Mod de preparare:

Intr-o tigaie cu ulei încins se călesc cepele tocate până când devin sticloase. Se pudrează cu paprika şi se amestecă încontinuu. Se adaugă carnea de vită tăiată în cubu­leţe şi, după ce s-a înmuiat puţin, se pun usturoiul curăţat şi pisat, condi­mentele (frunza de dafin, chimenul, piperul şi sarea) şi se toarnă apă cât să acopere totul.

Când carnea este pe jumătate făcută, se adaugă legumele şi frunzele de ţelină tocate. Se mai poate turna apă dacă este necesar. Se lasă pe foc, iar dacă se îndepărtează capacul supa va fi mai groasă.

Se poate servi cu găluşte („csipetke”) preparate din ouă, sare şi făină, fierte în supa clocotită. Roşiile şi amidonul nu sunt incluse în reţeta tradiţională.

 

Gulas unguresc cu carne de vita

Gulas_unguresc_cu_carne_de_vita

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • gulas unguresc original
  • gulas unguresc de vita
  • gulas de vita reteta originala
  • gulas unguresc traditional
  • reteta gulas unguresc originala
  • gulas unguresc reteta originala
  • gulas unguresc cu carne de vita

1 comentariu

  1. Imi place gulasul de vita, sa vedem daca-mi iese si mie gulasul asta 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.