Gulas unguresc

Printeaza

Gulas unguresc din: pulpa de porc, ceapa rosie, gogosari, morcovi, piure de rosii, paprika, ulei de floarea soarelui, sare grunjoasa, unt, piper, patrunjel, cartofi si cimbru.

Ingrediente:

  • 800 g pulpa de porc
  • 4 cepe rosii
  • 4 gogosari
  • 2-3 morcovi
  • 500 g piure de rosii
  • o lingurita paprika
  • 20 ml ulei de floarea soarelui
  • sare grunjoasa
  • 50 g unt
  • piper negru macinat
  • o legatura patrunjel
  • 8 cartofi
  • cimbru

 

Mod de preparare:

Carnea se taie cubulete, care se perpelesc in tigaie, in ulei. Se adaugă ceapa tăiată sol- zişori, morcovii tăiaţi rondele Si gogosarii feliaţi. Se călesc împreună cu bucăţelele de car­ne şi se mai stropesc din când cu apă călduţă.

După ce s-au fiert, se pun sare, piper, paprika şi piureul de roşii. Se mai dă la cuptor să scadă. Separat, se fierb cartofii. Se scot şi se curăţă de coajă. Se taie felii mari şi se condi­mentează cu sare si cimbru. Se servesc cu gulaşul picant şi pătrunjel.

Gulas unguresc

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Bun rau gulasul asta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.