Gulas picant de vita

Printeaza

Gulas picant de vita din: pulpa de vita, ceapa, cartofi, ardei, morcovi, seminte, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Gulas picant de vita

  • un kg pulpă de vită
  • 2 cepe mari
  • 2 ardei graşi
  • 8 cartofi
  • 3 morcovi
  • o linguriţă boia iute
  • o linguriţă boia dulce
  • o linguriţă seminţe de chimen
  • 3 linguri pastă de roşii
  • 100 ml ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

In ulei se pun la călit ceapa tăiată peştişori şi ardeii curăţaţi şi tăiaţi, după preferinţe.

Când ceapa a devenit translucidă, se pun seminţele de chimen şi carnea tăiată cuburi, se lasă să-şi schimbe culoarea şi se adaugă boiaua.

Se acoperă cu apă şi se lasă la fiert 2 ore, cu capac, amestecând din când în când pentru a evita prinderea.

Se pun cartofii şi morcovii tăiaţi cuburi, se potriveşte gustul de sare şi piper şi se mai lasă 20 de minute pe foc. Apoi se adaugă bulionul desfăcut cu apă şi se mai fierbe 10 minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.