Gulaş unguresc cu carne de porc

Printeaza

Gulaş unguresc cu carne de porc din: carne de porc, ceapa, usturoi, margarina, sare, piper, boia de ardei iute, chimen macinat, varza murata, supa, smantana si patrunjel.

Ingrediente:Gulas_unguresc_cu_carne_de_porc

  • 800 g carne de porc pentru gulas
  • 300 g ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • 5 linguri margarina
  • sare
  • piper
  • 1 lingura boia de ardei iute
  • 1 lingura chimen macinat
  • 1 borcan varza murata (850 ml)
  • 500 ml supa
  • 150 g smantana
  • 1/2 legatura patrunjel

 

Mod de preparare:

Spălaţi carnea şi uscaţi-o pe un şervet de bucătă­rie. Curăţaţi ceapa şi tăiaţi-o felioare. Curăţaţi usturoiul şi to-caţi-l mărunt. Incingeţi margarina într-o tigaie mai mare şi prăjiţi acolo carnea, amestecând continuu. Adăugaţi ceapa şi usturoiul şi continuaţi să le căliţi.

Condimentaţi totul cu sare, pi­per, boia şi chimen. Adăugaţi varza şi zeama şi fierbeţi totul înăbuşit cea 30 de minute, la foc mic. 3 Turnaţi supa, ameste­caţi şi fierbeţi alte 45 de minute. Tocaţi pătrunjelul. Condimen­taţi mâncarea după gust.

Adăugaţi smântână şi ornaţi totul cu pătrunjel.

Gulaş unguresc cu carne de porc

Gulas_unguresc_cu_carne_de_porc

Poftă bună!

1 comentariu

  1. Ce bine arata gulasul asta!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.