Barcute cu chiftelute de carne si cartofi

Printeaza

Barcute cu chiftelute de carne si cartofi

Barcute cu chiftelute de carne si cartofi din: carne tocata, paine, oua, cartofi, patrunjel, branza de vaci, unt, rosii, ceapa verde, cimbru, sare, piper.

Ingrediente:

  • 500 g came tocată
  • 2 felii pâine de o zi
  • 2 ouă
  • 4 cartofi
  • 1 legătură pătrunjel
  • 250 g brânză de vaci
  • 3 linguri unt
  • 3 roşii
  • 1 legătură ceapă verde
  • cimbru
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Pregăteşti mai întâi chifteluţele de carne.Inmoi pâinea în apă, presezi bine să se scurgă de apă, tai mărunt 1 fir de ceapă curăţată şi le amesteci cu carnea tocată, ouăle, sare, piper după gust, pătrunjelul tocat. Formezi apoi chifteluţe pe care le prăjeşti în ulei încins.

Pregăteşti apoi chifteluţele de cartofi: Cureţi cartofii, îi dai pe răzătoarea mică, adaugi sare şi piper după gust, apoi formezi chifteluţe mai mari decât cele de sus pe care le dai prin făină şi le prăjeşti în unt cu ulei încins. Speli roşiile şi le tai în sferturi.

După ce ai pregătit chifteluţele aşezi o chiftea de came peste una de cartofi, o felie de roşie deasupra şi prinzi cu scobitori. Ceapa rămasă o cureţi, o tai rondele şi o amesteci cu brânza de vaci, potriveşti de sare şi piper şi aşezi crema de brânză lângă bărcuţele de chiftele.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Simplu si bun.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.