Tocanita de cartofi cu carnati de vita

Printeaza

Tocăniţă de cartofi cu cârnaţi de vită din: carnati de vita, ulei, ceapa rosie, cartofi, ardei capia, marar, patrunjel, bulion, foaie de dafin, sare, piper.

Ingrediente:Tocanita_de_cartofi_cu_carnati_de_vita

  • 300 g carnati de vita
  • 50 ml ulei
  • 4 cepe rosii
  • 5-6 cartofi
  • 3 ardei capia
  • 1 legatura de marar
  • 1 legatura de patrunjel
  • 4 linguri de bulion
  • 1 foaie de dafin
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se încinge uleiul şi se căleşte ceapa cât să se înmoaie. Se adaugă ardeiul capia şi mărarul, se lasă 2-3 minute pe foc, apoi se adaugă bulionul şi se mai lasă pe foc 2-3 minute, amestecând continuu.

Se stinge sosul cu 3 căni de apă, se adaugă câmatii tăiafi felii şi cartofii tăiaţi cubuleţe.

Când au fiert cartofii, se adau-gă foaia de dafin, se condimentează cu sare şi piper şi se lasă să scadă. Se serveşte cu pătrunjel verde tocat mărunt deasupra.

Tocanita de cartofi cu carnati de vita

Tocanita_de_cartofi_cu_carnati_de_vita

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.