Stavrid la cuptor

Printeaza

Stavrid la cuptor din: stavrid, patrunjel, usturoi, suc de lamaie, ulei, sare.

Poate te intereseaza si:

Ingrediente:Stavrid_la_cuptor

  • un kg stavrid marunt
  • 2 legaturi patrunjel
  • 8 catei de usturoi
  • sucul unei lamai
  • 3 linguri ulei
  • sare

 

Mod de preparare:

Se curăţă peştele, se spală foarte bine în două-trei ape, apoi se înlătură capetele.

Se asază peştii unul lângă celălalt într-un vas termorezis tent de cuptor. Usturoiul se curăţă de coajă şi apoi se pisează mărunt.

Se amestecă după aceea cu sare şi cu cele două legături de pătrunjel spălate bine şi tăiate mărunt.

Amestecul acesta se aşază cu lingura deasupra peştilor. Se toarnă uleiul şi sucul de lămâie şi se dă vasul cu peşti la cuptor pentru 30 de minute.

Stavrid la cuptor

Stavrid_la_cuptor

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • stavrid la cuptor
  • stavrid
  • https://www restaurantedelux ro/stavrid-cuptor html
  • stavrid retete
  • stavride la cuptor

1 comentariu

  1. Reteta asta imi place, vreau s-o fac si eu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.