Sos de mustar cu smantana

Printeaza

Sos de mustar cu smantana din: mustar, ceapa, unt, otet, smantana, lapte, sare, piper.

Ingrediente:Sos_de_mustar_cu_smantana

  • 2 lingurite mustar fin
  • o ceapa medie
  • 10 g unt
  • otet
  • 150 ml smantana de gatit
  • 150 ml lapte
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

In unt topit, se pune ceapa la calit si, dupa ce s-a inmuiat, se toarna otetul, dupa gust. Se adauga mustarul, laptele, smantana si se lasa la fiert 8 minute. Se potriveste gustul de sare si piper si se toarna sosul cald pentru friptura.

Sos de mustar cu smantana

Sos_de_mustar_cu_smantana

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.