Salata de rosii cu castraveti si patrunjel

Printeaza

Salata de rosii cu castraveti si patrunjel din: rosii, castarvete, ceapa verde, patrunjel, suc de lamaie, ulei de masline, sare, piper, masline.

 

Ingrediente:

 

Mod de preparare:

Combinati rosii, castraveti, ceapa si patrunjel si dati la rece.

Amestecati suc de lamaie, ulei, sare si piper si adaugati peste legume.

Garnisiti cu masline si serviti

Salata de rosii cu castraveti si patrunjel

4 portii, fiecare contine

  • 10gr carbohidrati
  • 3gr fibra
  • 2gr proteina

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

retete

Salată Caesar, reteta clasica

Salată Caesar, reteta clasica din: usturoi, ansoa, ou, mustar dijon, suc de lamaie, ulei de masline extravirgin, crutoane, salata, parmezan, sare, piper. Salata Caesar este o rețetă clasică a bucătăriei americane, numită după celebrul bucătar italian Caesar Cardini. Această salată este apreciată pentru aromele sale bogate și textura crocantă, fiind perfectă ca aperitiv sau ca […]

 

retete

Salată de edamame cu tahini și lime

Salată de Edamame cu Tahini și Lime din: boabe de edamame, tahini, suc de lime, usturoi, sos de soia, miere, sare, piper, seminte de susan prajite. Această salată de edamame cu tahini și lime este o alegere excelentă pentru un prânz sau cină sănătoasă și hrănitoare. Este ușor de preparat și plină de arome bogate […]

 

retete

Salată răcoritoare de litchi și creveți

Salată răcoritoare de litchi și creveți din: creveti, litchi, castravete, avocado, ceapa rosie, frunze de menta sau coriandru, suc de lamaie, sare, piper. Această salată delicioasă îmbină aromele dulci și ușor exotice ale litchi-ului cu gustul sărat al creveților și prospețimea ingredientelor verzi. Este o opțiune minunată pentru zilele calde de vară sau pentru a […]

 

retete

Salată crocantă de andive și nuci

Salată crocantă de andive și nuci din: andive, nuci, branza feta, ulei de masline extravirgin, otet balsamic, sare, piper. Această salată crocantă de andive și nuci este o combinație echilibrată între gusturi și texturi. Andivele proaspete și crocante se îmbină perfect cu nucile bogate în proteine și grăsimi sănătoase, iar brânza feta adaugă un plus

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.