Rulade de carne umplute

Printeaza

Rulade de carne umplute din: carne de manzat, ficat de vita, ficat de pasare, galbenus de ou, verdeata, suc de rosii, morcov, sare.

Ingrediente:

  • 150 g carne de manzat
  • 2 linguri ficat de vita sau de pasare fiert sau tocat
  • 1 galbenus
  • verdeata
  • 2 linguri suc de rosii
  • 5-6 felii morcov fiert
  • sare

 

Mod de preparare:

Se taie carnea de mânzat în două felii, ca pentru şniţele, se bat feliile pe ambele părţi şi se fierb în aburi sau se înăbuşă, în puţină apă, acoperite.

Se scot şi se umplu cu ficatul, morcovul fiert, tăiat mărunt, oul, verdeaţa şi sarea.

Se rulează feliile de carne şi se prind cu scobitori ca să nu se desfacă, apoi se pun într-un vas smălţuit, cu sucul de roşii şi uleiul şi se dau la cuptor, 10-15 minute.

Se servesc cu piure de cartofi.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.