Tort pentru diabetici

Printeaza

Tort pentru diabetici din: oua, mere, nuci, unt, zaharina.

Ingrediente:Tort pentru diabetici

  • 4 oua
  • zaharina
  • 120 g unt
  • 60 g nuci
  • 2 mere

 

Mod de preparare:

Se amestecă 4 gălbenuşuri răscoapte rase pe râzătoare, cu 4 gălbenuşuri crude, 2 pastile de zaharină sfărâmate şi 120 g unt frecat spumă. Se înglobează 60 g nuci măcinate.

Se toarnă într-o formă unsă cu unt, se dă la copt, apoi se lasă să se răcească.

Se bat spumă 2 albuşuri, se adaugă 1 pastilă de zaharină pisată, apoi se amestecă cu 2 mere mari rase pe răzătoarea mică. Cu această spumă cu mere se îmbracă tortul.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.