Retete delicioase: Rulada cu ciuperci si migdale

Printeaza

O reteta delicioasa de rulada de ciuperci, unt, cimbru, migdale, ou, pulpa de porc, ardei rosi, dovlecel, ceapa, usturoi, ulei de masline, sare, piper, patrunjel.

Ingrediente:Rulada cu ciuperci si migdale

  • 200 g ciuperci champignon
  • 50 g unt
  • 4 crenguţe cimbru
  • 150 g migdale feliate
  • 1ou
  • 600 g pulpa de porc
  • 2 ardei rosi
  • 1 dovlecel
  • 1 ceapa alba
  • 1 ceapa rosie
  • 3 catei de usturoi
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1/2 legatura patrunjel
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se spală ciupercile şi se taie felii. Se topeşte untul într-o cratiţă, se adaugă ciupercile, pătrunje­lul verde tocat mărunt, frunzele de la două crenguţe de cimbru şi se lasă pe foc până scade zeama lăsată de ciuperci. Se adaugă 50 g de fulgi de migdale.

Se condimentează amestecul de ciuperci şi de verdeaţă cu sare şi piper. Se lasă să se ră­cească, apoi se adaugă oul şi se amestecă.

Carnea se spală şi se taie în patru bucăţi. Fiecare bucată se bate cu ciocanul de şniţele şi se condimentează cu sare şi piper. Se suprapun puţin câte două felii de car­ne, se pune jumătate din amestecul de ciu­perci şi se rulează La fel se procedează şi cu celelalte două bucăţi de carne.

Ceapa, ardeii, dovlecelul şi usturoiul se taie bucăţi mai mari, se stropesc cu uleiul de măsline şi se condimentează cu sare şi piper. Se pun rulourile în staniol şi se strâng bine la capete.

Se aşază rulourile în două vase mai mici unse cu ulei şi pe lângă acestea se pun legumele. Se coc 40 de minute, se scoate staniolul, se presară rulourile cu fulgii de migdale rămaşi şi cimbru şi se mai lasă 15 minute ca să se rumenească.

Rulada cu ciuperci si migdale

Rulada cu ciuperci si migdale

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.