Reteta zilei: Legume aromate coapte

Printeaza

Legume aromate coapte din: sfecla rosie, morcovi, pastarnac, ulei de masline, sare, piper, condimente. Legumele sunt o excelentă sursă de fibre, care ajută la menținerea unui sistem digestiv sănătos și la prevenirea constipației.

 

Ingrediente: 

  • 3 sfecle rosii
  • 3 morcovi
  • 2 radacini pastarnac
  • 2 linguri ulei de măsline
  • sare și piper, dupa gust
  • condimente, dupa gust

 

 

Mod de preparare:

Preîncălziți cuptorul la 200C. Curățați și tăiați legumele.

Legume aromate coapte

Adaugati ulei de măsline, sare, piper și condimente si amestecati.

Legume aromate coapte

Transferati intr-o tava si dati la cuptor timp de 25 de minute.

Serviti legumele calde.

Legume aromate coapte

Legume aromate coapte

Legume aromate coapte

 

Pofta buna!

 


Poate te intereseaza si:

Reteta zilei: Legume la cuptor cu sos de mustar si verdeata

Supa de legume coapte si linte verde

Supa de legume coapte

Supa de legume coapte din: ceapa, cartofi, ardei, usturoi, rosii, lamaie, miere, cimbru, rozmarin, ulei de masline, supa de pui, linte. Ingrediente: ceapă roşie, decojită 2 cartofi dulci mari, decojiţi 2 ardei roşii, tăiaţi mărunt 6 căţei de usturoi 6 roşii, tăiate în felii groase 30 ml suc de lămâie 5 ml miere 4 crenguţe […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.