Reteta zilei: Legume aromate coapte

Printeaza

Legume aromate coapte din: sfecla rosie, morcovi, pastarnac, ulei de masline, sare, piper, condimente.

Legume aromate coapte

Legume aromate coapte

Ingrediente: 

  • 3 sfecle rosii
  • 3 morcovi
  • 2 radacini pastarnac
  • 2 linguri ulei de măsline
  • sare și piper, dupa gust
  • condimente, dupa gust

 

 

Mod de preparare:

Preîncălziți cuptorul la 200C. Curățați și tăiați legumele.

Legume aromate coapte

Adaugati ulei de măsline, sare, piper și condimente si amestecati.

Legume aromate coapte

Transferati intr-o tava si dati la cuptor timp de 25 de minute.

Serviti legumele calde.

Legume aromate coapte

Legume aromate coapte

Legume aromate coapte

Pofta buna!


Poate te intereseaza si:

Reteta zilei: Legume la cuptor cu sos de mustar si verdeata

Pofta buna!
Sumar
recipe image
Nume reteta
Legume aromate coapte
Publicat pe

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.