Reteta zilei: Fructe de mare cu sos de usturoi

Printeaza

Fructe de mare cu sos de usturoi din: ulei de masline, usturoi, fructe de mare, sare, piper, unt, suc de lamaie, capere, piper cayenne, patrunjel.

Ingrediente: Fructe de mare cu sos de usturoi

  • 3 linguri ulei de măsline
  • 10 catei usturoi, tocat
  • 2 kg de fructe de mare
  • sare si piper negru
  • 3 linguri unt
  • ⅓ ceașca suc de lămâie
  • 3 linguri de capere și un pic de suc
  • piper cayenne
  • 2 linguri pătrunjel proaspăt tocat

Mod de preparare:

Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu. Adăugați usturoiul și gatiti 30 de secunde. Adăugați fructele de mare și gatiti timp de 1-2 minute.

Fructe de mare cu sos de usturoi

Se presară cu sare și piper și se adaugă unt și sucul de lămâie. Gatiti încă 2 minute, întorcând ocazional.

Fructe de mare cu sos de usturoi

Se opreste focul, se adaugă caperele și sucul, se presară cu piper cayenne și pătrunjel.

Serviti imediat.

Fructe de mare cu sos de usturoi

Fructe de mare cu sos de usturoi

Fructe de mare cu sos de usturoi

Pofta buna!

Sumar
recipe image
Nume reteta
Fructe de mare cu sos de usturoi
Autor
Publicat pe
Timp preparare
Timp de gatire
Timp total
Medie rating
0graygraygraygraygray Based on 1 Review(s)

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.