Reteta zilei: Aluat pentru placinta

Printeaza

Aluat pentru placinta din: unt, sirop de artar, sare de mare, faina de ovaz, faina de migdale.

Ingrediente: Aluat pentru placinta

  • 4 linguri de unt, la temperatura camerei
  • 2 linguri sirop de arțar
  • ¼ lingurița sare de mare
  • 1 cană făină de ovăz
  • 1 cană faina de migdale

 

 

Mod de preparare:

Preîncălziți cuptorul la 170C. Pregatiti ingredientele si o tava de placinta cu hartie de copt.

Amestecați untul, siropul de arțar și sarea de mare într-un bol mare cu o furculiță. Se adaugă 1/4 din făina de ovăz și se amestecă. Adăugați restul încet în timp ce amestecați și bateți.

Aluat pentru placinta

Apoi, se adaugă faina de migdale și se amestecă. Framantati cu mana.

Transferati in tava pregatita. Coaceți timp de 10 minute.

Aluat pentru placinta

Pastrati aluatul maxim 2 zile, invelit in folie alimentara sau umpleti, dupa preferinta si coaceti o placinta.

Aluat pentru placinta

Aluat pentru placinta

Aluat pentru placinta

Pofta buna!

Sumar
recipe image
Nume reteta
Aluat pentru placinta
Autor
Publicat pe
Timp preparare
Timp de gatire
Timp total
Medie rating
0graygraygraygraygray Based on 1 Review(s)

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.