Reteta zilei: Suc de detoxifiere

Printeaza

Suc de detoxifiere din: castraveti, menta, lamaie, ghimbir, apa.

 

Ingrediente: Suc de detoxifiere

  • 1/2 cană felii de castraveți
  • 1 mână de frunze de mentă
  • 1 lămâie tăiată în sferturi
  • 1 cm ghimbir
  • 1 l de apă

 

 

Mod de preparare:

Pregătiți toate ingredientele.

Suc de detoxifiere

Adăugați toate ingredientele in sticla de apă.

Suc de detoxifiere

Agitati si consumati pe parcursul intregii zile.

Suc de detoxifiere

Suc de detoxifiere

Savurati!

 

 

 


poate iti place si:

Suc de lamaie cu grau verde

Suc de lamaie cu grau verde

Suc de lamaie cu grau verde din: lamaie, grau verde. Ingrediente: o jumătate de lămâie o ceaşcă de grâu verde proaspăt       Mod de preparare: Stoarceţi lămâia cu un storcător de citrice, sau cu mâna. Stoarceţi grâul în storcătorul de fructe. Ar trebui să obţineţi cam şaizeci de grame (un sfert de ceaşcă} […]

Suc de mango si kiwi

Suc de mango si kiwi

Suc de mango si kiwi din: kiwi, portocale, mango, gheata. Ingrediente: patru kiwi (cam o jumătate de ceaşcă de fructe mărunţite) două portocale două fructe mango, cojite şi curăţate de sâmburi (cam o ceaşcă de fructe mărunţite) o jumătate de ceaşcă de gheaţă       Mod de preparare: Indepărtaţi cele două capete ale fiecărui […]

 

Suc de fructe de padure si citrice

Suc de fructe de padure si citrice

Suc de fructe de padure si citrice din: suc de portocale, fragi, afine. Ingrediente: două ceşti de suc proaspăt de portocale o ceaşcă de fragi o ceaşcă de afine       Mod de preparare: Turnaţi sucul, fragii şi afinele într-un mixer şi amestecaţi-le până se omogenizează.

 

Suc de rodii si portocale

Suc de rodii si portocale

Suc de rodii si portocale din: rodii, portocale. Ingrediente: două rodii trei portocale   Mod de preparare: Desfaceţi ambele rodii şi scoateţi-seminţele cu o lingură. Cojiţi portocalele Treceţi portocalele şi seminţele de rodii, prin aparatul de suc. Serviţi peste gheaţă.

 

Savurati!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.