Quiche de pui cu nuci pecan

Printeaza

Quiche de pui cu nuci pecan din: faina, cheddar, nuci pecan, sare, piper, ulei, oua, smantana, maioneza, pui, ceapa, marar.

Tipuri de nuci: Există o varietate de nuci disponibile în întreaga lume, dar cele mai populare sunt nucile de caju, migdalele, nucile pecan, nucile braziliene, fisticul, nucile de macadamia și nucile englezești.

Valoare nutrițională: Nucile sunt bogate în grăsimi sănătoase, proteine, fibre, vitamine și minerale. Acestea conțin, de asemenea, antioxidanți și fitochimicale, care ajută la protejarea organismului împotriva stresului oxidativ.

Beneficii pentru sănătate: Consumul regulat de nuci poate ajuta la scăderea riscului de boli de inimă, diabet, obezitate și cancer. De asemenea, nucile pot ajuta la îmbunătățirea sănătății creierului și a sistemului nervos.

Utilizări culinare: Nucile sunt adesea folosite în bucătărie pentru a adăuga textură și gust la o varietate de preparate, precum deserturi, feluri principale și salate. Ele pot fi consumate crude sau prăjite și pot fi utilizate și ca ingrediente în prepararea de unturi, lapte de nuci sau paste pentru tartine.

Quiche de pui cu nuci pecan

Ingrediente:

  • 120gr faina
  • 180gr cheddar ras
  • 90gr nuci pecan maruntite
  • 1/2 lingurita sare
  • 1/4 lingurita piper
  • 30ml ulei
  • 3 oua, batute
  • 240gr smantana
  • 30ml maioneza
  • 60ml supa de pui
  • 240gr pui, gatit si racit
  • 60gr cheddar ras
  • 1 ceapa, tocata
  • Putin marar
  • 30gr nuci pecan maruntite

 

Mod de preparare:

Combinati primele 5 ingrediente. Adaugati ulei si pastrati deoparte 1/4 din amestec.

Restul il asezati intr-o tava de placinte. Gatiti 10 minute la 170C.

Combinati restul ingredientelor si adaugati peste crusta.

Presarati deasupra restul de 1/4 mix ramas si gatiti timp de 46 minute la aceeasi temperatura.

Serviti quiche cald.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

poate iti place si:

Reteta zilei: Quiche cu branza si spanac

Quiche cu branza si spanac din: ulei, usturoi, ceapa, spanac, oua, branza, parmezan, sare, piper. Ingrediente: 1 lingură ulei 1 lingurita usturoi tocat 1 cană ceapă tocată 300gr spanac tocat 5 ouă, bătute 2 ½ căni brânză mărunțită ¼ pahar parmezan ras ¼ lingurița sare ¼ lingurița piper 1 vârf piper cayenne Mod de preparare: […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.