Reteta zilei: Briose cu pecan si afine
PrinteazaBriose cu pecan si afine din: banane, oua, iaurt, ovaz, sirop de artar, praf de copt, bicarbonat de sodiu, esenta de vanilie, scortisoara, sare, nuci pecan, afine.
- 2 banane
- 2 oua
- 1 cană de iaurt
- 2 cesti de ovaz
- 4 linguri sirop de arțar
- 1 1/2 linguriță praf de copt
- 1/2 linguriță bicarbonat de sodiu
- 1/2 linguriță esenta de vanilie
- 1/2 linguriță scorțișoară
- sare
- 1/2 cană de nuci pecan tocate
- 1 cană de afine
Mod de preparare:
Preîncălziți cuptorul la 190C.
Adaugati banane, ouă, iaurt, sirop de arțar, praf de copt, bicarbonat de sodiu, vanilie, scorțișoară, sare și ovăz într-un blender.
Se amestecă până se omogenizează. Se adauga nucile si jumatate din afine. Impărțiți aluatul uniform între cupe de brioșe.
Adaugati restul de afine in fiecare cupa. Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 18-20 de minute.
Lasati sa se raceasca si serviti.
Briose cu pecan si afine
Pofta buna!