Pulpa de miel la cuptor cu rozmarin si ghimbir

Printeaza

Pulpa de miel la cuptor cu rozmarin si ghimbir din: pulpa de miel, rozmarin, ghimbir, suc de ghimbir, sare, piper.

Carnea de miel este bogată în proteine și conține vitamine și minerale importante pentru sănătate. De exemplu, este o sursă bună de vitamina B12, fier și zinc.

De asemenea, este o sursă bogată de proteine complete, care furnizează toți cei nouă aminoacizi esențiali necesari organismului uman.

retete

Ingrediente:

  • 500 gr pulpa de miel
  • 1 lingurita rozmarin tocat
  • 2 bucatele ghimbir in suc propriu, tocat
  • 1 lingura suc de ghimbir
  • Sare si piper

 

 

Mod de preparare:

Preincalziti cuptorul la 180C. Asezati carnea intr-o tava. Amestecati toate condimentele si cu jumatate ungeti carnea.

Acoperiti cu hartie de copt si dati la cuptor timp de 25 de minute. Ungeti din nou cu restul de condimente si mai gatiti inca 30 de minute.

In ultimele 10 minute scoateti hartia. Serviti carnea calda.

Se poate servi cu un sote de ceapa pe care il puteti pregati astfel: 3-4 cepe maruntite le dati cu sare si piper dupa gust, le pastrati deoparte cateva minute sa se inmoaie.

Zeama de la ceapa o adaugati intr-o tigaie, adaugati un pic de unt si de faina si amestecati bine sa omogenizati.

Asezonati cu piper si gatiti cateva minute, apoi adaugati ceapa si cateva frunze de spanac.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

poate iti place si:

retete

Pulpa de miel cu legume la tava

Pulpa de miel cu legume la tava din: pulpa de miel, ulei de masline, sare, piper, cartofi, morcovi, telina, rozmarin. Carnea de miel este bogată în proteine și conține vitamine și minerale importante pentru sănătate. De exemplu, este o sursă bună de vitamina B12, fier și zinc. De asemenea, este o sursă bogată de proteine […]

 

Pulpa de miel in marinata de lamaie si bere

Pulpa de miel marinata in vin si suc de rodie

Pulpa de miel marinata in vin si suc de rodie din: pulpă de miel, suc de roşii, vin roşu sec, ceapa, lamaie, usturoi, piper negru, sare, busuioc verde. Ingrediente: 1 pulpă de miel 1 cană suc de roşii 1/2 cană vin roşu sec 2 cepe mari 1 lămâie necojită 3 căţei de usturoi 1 linguriţă piper negru 1 linguriţă […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.