Pui in aluat cu sos iute de casa

Printeaza

Pui in aluat cu sos iute de casa din: piept de pui, orez cu legume, aluat de patiserie, ou, jeleu de coacaze rosii, sos worcestershire, suc de lamaie, tabasco.

Carnea de pui este o sursă bună de proteine, vitamine și minerale, inclusiv vitamina B6, vitamina B12, niacină, seleniu și fosfor. În funcție de modul în care este preparată, carnea de pui poate fi o opțiune sănătoasă pentru o masă echilibrată.

Carnea de pui poate fi o opțiune sănătoasă pentru a vă asigura aportul de proteine. Deși carnea de pui conține grăsimi, majoritatea grăsimilor din carnea de pui sunt grăsimi nesaturate sănătoase. În plus, carnea de pui poate ajuta la menținerea sănătății oaselor și la creșterea masei musculare.

 

Ingrediente pui:

  • 4 piepti de pui, taiati in jumatati
  • 350gr orez cu legume (congelat)
  • 1 pachet aluat de patiserie
  • 1 ou

Ingrediente sos:

  • 1 borcan jeleu de coacaze rosii
  • 1 lingurita sos worcestershire
  • 1 lingurita suc de lamaie
  • 1 strop de sos tabasco

 

 

Mod de preparare:

Gatiti orezul conform instructiunilor de pe pachet. Bateti albusul de ou si incorporati in orez.

Umpleti o jumatate de pui cu orez si acoperiti cu cealalta jumatate. Taiati aluatul in 4 si imbracati puiul.

Asezati intr-o tava si ungeti cu galbenus batut. Acoperiti tava cu folie.

Dati la cuptor la 170C timp de 30 minute. Indepartati folia si mai gatiti 20-30 minute.

Serviti cu sos.

Pentru sos, amestecati toate ingredientele la foc mic si transferati intr-un bol.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

retete

Aripioare de pui la air fryer

Aripioare de pui la air fryer din: aripiaore de pui, ulei, condimente, sos. Pregatiti aceste aripioare la air fryer adaugand condimente sau sos dupa gust. Sunt perfecte pentru o seara in familie. timp de preparare 5 minute, timp de gatire 35 minute, 4 portii Air fryer-ul este un aparat electrocasnic popular, conceput pentru a găti alimente […]

retete

Piept de pui in sos de smantana cu patrunjel

Piept de pui in sos de smantana cu patrunjel din: piept de pui, sare, piper, unt, lapte, patrunjel, sherry, vin, smantana. Carnea de pui este o sursă bună de proteine, vitamine și minerale, inclusiv vitamina B6, vitamina B12, niacină, seleniu și fosfor. În funcție de modul în care este preparată, carnea de pui poate fi […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.