Praz cu bacon si cascaval la cuptor

Printeaza

Praz cu bacon si cascaval la cuptor din: praz, bacon, cascaval, ulei, patrunjel.

Praz_cu_bacon_si_cascaval_la_cuptor

Ingrediente:

  • 5 bucăţi praz, doar partea albă
  • 100 g bacon
  • 200 g caşcaval
  • 2 linguri ulei
  • 1 legătură pătrunjel

 

 

 

Mod de preparare:

Tai baconul bucăţi, pe care le căleşti în ulei.

Speli prazul, îl opăreşti în apă cu sare 34 minute şi-l pui într-o tavă unsă cu ulei.

Răstorni baconul peste praz, cu tot cu grăsimea lăsată.

Razi caşcavalul şi presari pătrunjelul tocat. Dai tava la cuptor 15-20 de minute.

 

Praz cu bacon si cascaval la cuptor

Praz_cu_bacon_si_cascaval_la_cuptor

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

retete

Tocăniță de praz cu piept de pui

Tocăniță de praz cu piept de pui din: praz, piept de pui, usturoi, ceapa, ardei, rosie, ulei de masline, supa de pui, sare, piper, oregano.   Ingrediente: 2 fire de praz mari, curățate și tăiate în rondele subțiri 2 bucati de piept de pui mari, tăiate în cuburi 2 căței de usturoi, tocați mărunt 1 […]

retete

Praz – Beneficii pentru sanatate si retete

Praz – Beneficii pentru sanatate si retete. Prazul, cunoscut și sub numele de ceapă verde sau ceapă franceză, este o legumă cu tulpina lungă și subțire, folosită în bucătărie pentru aroma sa distinctă și pentru proprietățile sale nutritive. Acesta face parte din familia Alliaceae, alături de ceapă, usturoi și arpagic. Beneficii pentru sănătate: Conținut bogat […]

 

retete

Supă de iepure cu praz

Supă de iepure cu praz din: coaste de iepure, morcov, praz, radacina de telina, usturoi, sare, taitei, patrunjel verde. Carnea de iepure este o sursă sănătoasă de proteine și nutrienți și poate face parte dintr-o dietă echilibrată și sănătoasă. În general, carnea de iepure este considerată sănătoasă pentru consum, cu anumite limitări și precauții care […]

 

 

Retete

Placinta cu spanac si branza sau praz

Placinta cu spanac si branza sau praz din: faina, margarina, sare, branza, spanac si oua. Ingrediente: Pentru aluat: 500 g faina 3 linguri undelemn sau margarina topita 1 lingurita sare o cana apa calduta Pentru umplutura: brinza spanac/praz oua   Mod de preparare Coca obtinuta se imparte in doua, se intind bucatile pe planseta, se […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.