Pilaf cu carne de rata

Printeaza

Pilaf cu carne de rata din: pulpe de rata, ceapa, morcovi, cartofi, orez, sare si piper.

Ingrediente:Pilaf cu carne de rata

  • 4 pulpe de rata
  • 2 cepe
  • 4 morcovi
  • 2 cartofi
  • 200g orez
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Fierbem pulpele de rata impreuna cu legumele intregi. Dupa ce carnea este bine fiarta, strecuram supa.

Amestecam orezul cu 1 litru de supa, adaugam sare si piper si introducem tava in cuptor. Dupa 15 minute asezam pulpele de rata deasupra pilafului si mai coacem 15-20 minute.

O data cu pulpele putem adauga legumele fierte, taiate cubulete. Servim pulpele alaturi de garnitura de orez.

Inainte de a scoate tava din cuptor, putem presara cateva cubulete de unt deasupra pilafului.

Pilaf cu carne de rata

Pilaf cu carne de rata

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • pilaf cu rata
  • pilaf de rata
  • https://www restaurantedelux ro/pilaf-cu-carne-de-rata html
  • rata cu orez
  • pilaf de orez cu carne de rata
  • https://www restaurantedelux ro/pilaf-cu-carne-de-rata html#:~:text=Mod de preparare: mai coacem 15-20 minute

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.