Pilaf cu carne de rata
PrinteazaPilaf cu carne de rata din: pulpe de rata, ceapa, morcovi, cartofi, orez, sare si piper.
- 4 pulpe de rata
- 2 cepe
- 4 morcovi
- 2 cartofi
- 200g orez
- sare
- piper
Mod de preparare:
Fierbem pulpele de rata impreuna cu legumele intregi. Dupa ce carnea este bine fiarta, strecuram supa.
Amestecam orezul cu 1 litru de supa, adaugam sare si piper si introducem tava in cuptor. Dupa 15 minute asezam pulpele de rata deasupra pilafului si mai coacem 15-20 minute.
O data cu pulpele putem adauga legumele fierte, taiate cubulete. Servim pulpele alaturi de garnitura de orez.
Inainte de a scoate tava din cuptor, putem presara cateva cubulete de unt deasupra pilafului.
Pilaf cu carne de rata
Pofta buna!
Incoming search terms:
- pilaf cu rata
- pilaf de rata
- https://www restaurantedelux ro/pilaf-cu-carne-de-rata html
- rata cu orez
- pilaf de orez cu carne de rata
- https://www restaurantedelux ro/pilaf-cu-carne-de-rata html#:~:text=Mod de preparare: mai coacem 15-20 minute