Smochine murate

Printeaza

încălzesc 600 ml oţet cu 2 linguri za­hăr şi 1 linguriţă sare. Se adaugă 600 g smo­chine tăiate jumătăţi.

Se aşază în borcane, cu 2 fâşii de coajă de portocală, 2 fire roz­marin şi 2 fire cimbru. Se lasă să se marineze 2 săptămâni.

Se ser­vesc cu branzeturi, pasare sau vanat.

Smochine murate

Smochine murate

Pofta buna!

 

 

Incoming search terms:

  • smochine murate

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.