Peste cu caise, alune si cuscus

Printeaza

Peste cu caise, alune si cuscus din: peşte alb, praz verde, morcov, cuscus, caise uscate, alune de padure, unt, usturoi, coriandru, patrunjel, sare, piper, ulei.

Ingrediente:Peste_cu_caise_alune_si_cuscus

  • 600 g peşte alb
  • 1 fir praz verde
  • morcov fiert
  • 200 g cuscuş
  • 100 g caise uscate
  • 50 g alune de pădure
  • 50 g unt
  • 3 căţei de usturoi
  • coriandru boabe
  • patrunjel
  • sare
  • piper
  • ulei

Mod de preparare:

Tai peştele bucăţi mai mari si le asezi intr-o tava cu putin ulei. Le presari cu sare, piper, coriandru putin zdrobit, usturoiul taiat felii si dai totul la cuptor pentru 30 de minute.

Pui 400 ml de apă la fiert cu un praf de sare şi când dă în clocot adaugi cuşcuşul.

Laşi pe foc trei minute, dai deoparte şi adaugi untul, fructele us­cate, alunele tăiate bucăţi, morcovul tăiat felii fine şi prazul tăiat bucăţi.

Serveşti peştele alături de garnitura de cuşcuş, cu fructe uscate şi cu pă­trunjel verde.

Peste cu caise, alune si cuscus

Peste_cu_caise_alune_si_cuscus

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.