Pastă de peşte cu legume

Printeaza

Pastă de peşte legume: peste, ceapa, morcovi, ulei, bulion, sare, piper, foi de dafin.

Ingrediente:Pasta_de_peste.png

  • 2 kg de peşte proaspăt
  • 1 kg ceapă
  • 1 kg morcov
  • 300 ml ulei
  • 1 borcan de 450 g bulion
  • sare
  • piper
  • foi de dafin

 

Mod de preparare:

Cureţi peştele, îl speli, îl pui la fiert cu 700 ml apă, 250 ml ulei, 250 ml oţet şi cu 1 lingură de sare, timp de 4 ore.

După ce fierbe, laşi peştele la răcit. Dai ceapa prin maşina de tocat şi o pui la călit în ulei, apoi adaugi morcovul dat tot prin maşina de to­cat.

Când morcovul este fiert, pui peştele dat prin maşina de tocat, piper şi foi de dafin. Când totul este fiert, pui bulionul şi mai laşi să fiarbă timp de 15 minute. Pui compoziţia în borcane, le capsezi şi le sterilizezi timp de 20 de minute în cuptor.

Pastă de peşte legume

Pasta_de_peste.png

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • https://www restaurantedelux ro/pasta-de-peste-cu-legume html

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.