Tartine cu pasta de peste si unt

Printeaza

Tartine cu pasta de peste si unt din: peste, unt sau margarina, lamaie, sare, piper.

Ingrediente:Tartine cu pasta de peste si unt

  • 200-300 g peşte proaspăt sau congelat
  • 3 linguri unt sau margarină
  • 1/2 lămâie
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se fierbe bine peştele, se curăţă de oase şi carnea se pasează cu furculiţa. Se adaugă untul (margarina) şi se freacă bine.

Amestecul se sărează şi apoi se adaugă piperul.

Pe tartine se pune câte o feliuţă foarte fină de lămâie, curăţată de coajă.

 

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Foarte bune tartinele astea, chiar imi plac

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.