Oranjada cu sirop de artar

Printeaza

Oranjada cu sirop de artar din: fructul-pasiunii, portocale, apa, sirop, menta, gheata.

 

Ingrediente:Oranjada cu sirop de artar

  • 6-8 bucăţi de fructul-pasiunii
  • 2-3 portocale
  • 250 ml apă rece plată (sau minerală)
  • 4-6 linguri cu sirop de arţar
  • frunze de mentă
  • cuburi de gheaţă

 

 

 

 

Mod de preparare:

Taie fructele în jumătăţi şi scoate pulpa cu ajutorul unei linguriţe. Pune miezul de maracuja într-o carafă.

Completează cu sucul proaspăt de portocale, apă rece, îndulcitor, frunze de mentă uşor zdrobite şi cuburi de gheaţă.

Amestecă şi lasă 30 de minute la rece.

Pentru un plus de savoare, adaugă în carafă un baton de scorţişoară.

 

Savurati!

 

 


Poate te intereseaza si:

Suc de portocale aromat

Oranjada

Oranjada din: apa, suc de portocale, zahar cubic. Ingrediente: un pahar apă sucul de la o portocală 4 bucăţi zahăr cubic   Mod de preparare: Se stoarce portocala, se culeg toţi sâmburii din suc, dar se lasă pulpa, eventual din storcătoare se strânge restul de pulpă rămasă. Se dizolvă zahărul în apă, apoi se adaugă […]

 

Suc de spanac si apio

Suc de spanac si apio din: rosii, apio, spanac, sare, piper. Ingrediente: 4 roşii 2 tije de apio 3 mâini de spanac sare si piper   Mod de preparare: Se spală 4 roşii, 2 tije de apio şi 3 mâini de spanac. Se taie roşiile în bucăţi mai mici, pentru a putea fi introduse în gura […]

 

Sirop_de_catina

Sirop de catina natural

Sirop de catina natural din: baobe de catina, miere. Catina: are un conţinut bogat în vitamina C (ajută ia fortificarea sistemului imunitar), complexul de vitamine B (ceea ce face din cătină un remediu excelent în bolile hepatice), vitamina P (puternic antioxidantă, pune în valoare vitamina C), vitamina E (vitamina tinereţii). Preparatele din cătină asociate cu […]

 

 

retete

Suc de portocale cu menta

Suc de portocale cu menta din: portocale, lemongrass, ardei iute, frunze de menta. Lemongrass poate fi gasit in supermarket-uri cu produse asiatice sau in magazinele naturiste. Tulpina interioara, mai moale, este cea folosita in bucatarie, in timp ce frunzele sunt mai groase si mai fibroase. Lemongrass poate fi taiat in bucati si adaugat in sosuri sau […]

 

 

Savurati!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.