Omletă cu spanac şi muşchi afumat

Printeaza

Omleta cu spanac si muschi afumat din: spanac, muschi afumat, ulei, usturoi, oua, sare si piper.

Ingrediente:

  • 500 g spanac proaspat sau congelat
  • 150 g muschi afumat sau kaizer
  • 3 linguri de ulei
  • 2 catei de usturoi
  • 8 oua
  • sare si piper

 

Mod de preparare:

Pui uleiul la încins şi căleşti muşchiul tăiat cubuleţe, apoi usturoiul tocat mărunt, până devine auriu.Adaugi spanacul şi mai laşi pe foc 5 minute.

Compoziţia rezultată o laşi puţin la răcit, apoi o adaugi peste ouăle bătute şi condimentezi cu sare şi piper.

Compoziţia rezultată o împărţi în două şi prăjeşti omletele pe ambele părţi.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.