Mujdei cu miere
PrinteazaMujdei cu miere din: usturoi, sare grunjoasa, miere, ulei, otet de mere.
- 1 căpăţână de usturoi
- 1 linguriţă cu sare grunjoasă
- 1 linguriţă cu miere
- 1 lingură cu ulei
- 1-2 linguri cu oţet de mere
Mod de preparare:
Vă propun o reţetă recomandată de renumitul farmacist şi fitoterapeut Ovidiu Bojor. Preparat după
această reţetă, mujdeiul poate fi folosit şi de cei care suferă de gastrită.
Peste căţeii de la o căpăţână de usturoi, pune o linguriţă de sare grunjoasă şi o linguriţă de miere de albine. Freacă bine în piua de lemn sau în mojarul de ceramică, până obţii o pastă. Pune apoi o lingură de ulei şi freacă până
obţii o emulsie.
La final adaugă 1 -2 linguri de oţet de mere şi amestecă bine.
Pofta buna!