Mujdei clasic de usturoi

Printeaza

Mujdei clasic de usturoi din: usturoi, sare.

Ingrediente:Mujdei clasic de usturoi

  • circa 10 căţei de usturoi
  • sare

 

Mod de preparare:

Se curăţă usturoiul şi se pune împreună cu sarea (preferabil grunjoasă) într-o piuliţă (mojar) din lemn sau porţelan.

Se bate bine amestecul până ce devine păstos. Se transferă pasta într-un castron mai mic şi se adaugă supă sau apă la temperatura camerei.

Are utilizări multiple: de la grătar de pasăre sau porc, la rasol de peşte, zarzavat fiert sau salată de verdeţuri.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.