Marinata de ciuperci

Printeaza

Marinata de ciuperci din: ciuperci, vinegreta.

 

Ingrediente:

  • 250 gr ciuperci
  • 150 ml vinegreta, dupa preferinta

 

 

Mod de preparare:

Curatati si spalati ciupercile, adaugati intr-o cratita si turnati peste vinegreta.

Gatiti la foc potrivit 15 minute.

Lasati sa se raceasca si depozitati la rece inajnte de servire.

Serviti cu salata sau friptura, dupa preferinta.

12-15 portii, in functie de marimea ciupercilor, fiecare contine  1 gr carbohidrati si prea putina fibra sau proteina pentru a fi aduse in discutie.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Champinones rellenos

Ciuperci marinate la gratar

Ciuperci marinate la gratar din: ciuperci, ulei, otet, cimbru, usturoi. Ingrediente: 1/2 ceaşcă ulei de măsline 5 linguri oţet balsamic 2 linguriţe cimbru proaspăt, tocat 6 căţei de usturoi 4 ciuperci   Mod de preparare: Se amestecă 1/2 ceaşcă ulei de măsline, 5 linguri oţet balsamic, 2 linguriţe cimbru proaspăt, tocat şi 6 căţei de […]

Reteta de ciuperci marinate

Ciuperci marinate cu ienibahar

Ciuperci marinate cu ienibahar din: ciuperci, morcovi, ardei, otet, usturoi, sare, dafin, ienibahar, piper, mustar, zahar. Ingrediente: 500 g ciuperci 2 morcovi 1 ardei gras roşu 1 ardei gras verde 130 ml oţet 250 ml apă 5 căţei usturoi sare 2 foi dafin câteva boabe piper câteva boabe ienibahar câteva boabe muştar 1 linguriţă zahăr […]

 

 

Ciuperci_marinate_cu_ardei_iute

Ciuperci marinate cu ardei iute

Ciuperci marinate cu ardei iute din: ciuperci, usturoi, patrunjel, ardei, otet, ulei, sare, piper. Ingrediente: 500 g ciuperci champignon 2-5 căţei de usturoi 1/2 de legătură de pătrunjel cu frunza netedă 2-3 ardei iuti 3 linguri de oţet balsamic 2 linguri de ulei de măsline presat la rece sare piper proaspăt măcinat   Mod de […]

Ciuperci la borcan

Ciuperci marinate in otet

Ciuperci marinate in otet din: ciuperci, otet, ulei, sare, boabe de mustar. Ingrediente: 1 kg ciuperci tinere oţet ulei sare boabe de muştar   Mod de preparare: Ciupercile se curăţă, se spală şi li se rup pi­cioruşele. Se pun la fiert în apă cu sare, se scurg după ce au fiert şi se aşază într-un […]

 

 

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. “Curatati si spalati ciupercile, adaugati intr-o cratita si turnati peste vinegreta”.
    Ce sa turnam peste vinegreta? Ciupercile?
    Poate vreti sa spuneti “… si turnati deasupra vinegreta”.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.