Ciuperci marinate la gratar

Printeaza

Ciuperci marinate la gratar din: ciuperci, ulei, otet, cimbru, usturoi.

Ingrediente:Ciuperci marinate la gratar

  • 1/2 ceaşcă ulei de măsline
  • 5 linguri oţet balsamic
  • 2 linguriţe cimbru proaspăt, tocat
  • 6 căţei de usturoi
  • 4 ciuperci

 

Mod de preparare:

Se amestecă 1/2 ceaşcă ulei de măsline, 5 linguri oţet balsamic, 2 linguriţe cimbru proaspăt, tocat şi 6 căţei de usturoi, tocaţi mărunt.

Se pun 4 ciuperci albe sau hribi cu pălării cât mai mari într-o pungă, se toarnă amestecul, se închide punga şi se lasă să stea 2 ore. Se scot ciupercile din marinată, se pudrează cu piper şi se frig 2-3 minute pe fiecare parte.

Ciupercile pot fî înfipte pe frigărui, ca să nu cadă printre barele grătarului şi să se poată întoarce mai uşor.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.