Limba in sos de vin

Printeaza

Limba in sos de vin din: limba de vita, ceapa, morcov, unt, vin, supa, rosii, sare, piper, usturoi.

Ingrediente:Limba in sos de vin

  • o limbă de vită
  • 2 cepe
  • un morcov
  • 2 linguri unt
  • 400 g vin
  • 200 g supă
  • 2 roşii
  • sare
  • piper
  • un căţel usturoi

 

Mod de preparare:

Se spală limba şi se fierbe, se curăţă de pieliţa groasă şi se pune la fiert cu restul ingredientelor, cu capac. După ce sosul a scăzut, se dă prin sită şi se serveşte, în sosieră, lângă feliile de limbă, puse pe o farfurie.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.