Inele de calamar prajite in ulei

Printeaza

Inele de calamar prajite din: calamar, faina, usturoi, ou, lamaie, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Inele de calamar prajite in ulei

  • 500 g ineie de calamar
  • 30 g făină
  • un căţel usturoi
  • un ou
  • sucul unei lămâi
  • ulei pentru prăjit
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Inelele de calamar spălate se pun la macerat cu sucul de lămâie, puţin ulei şi sare. Se lasă 30 de minute şi se usucă apoi cu şervete de bucătărie. Se trec inelele prin făină amestecată cu usturoi pisat şi piper, ou bătut şi apoi iar făină.

Se prăjesc în baie de ulei foarte bine încins şi se servesc.

 

Pofta buna!

Sumar
recipe image
Nume reteta
Inele de calamar prajite in ulei
Autor
Publicat pe

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.