Inele de calamar prajite in ulei

Printeaza

Inele de calamar prajite din: calamar, faina, usturoi, ou, lamaie, ulei, sare, piper.

 

Ingrediente:Inele de calamar prajite in ulei

  • 500 g ineie de calamar
  • 30 g făină
  • un căţel usturoi
  • un ou
  • sucul unei lămâi
  • ulei pentru prăjit
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Inelele de calamar spălate se pun la macerat cu sucul de lămâie, puţin ulei şi sare.

Se lasă 30 de minute şi se usucă apoi cu şervete de bucătărie.

Se trec inelele prin făină amestecată cu usturoi pisat şi piper, ou bătut şi apoi iar făină.

Se prăjesc în baie de ulei foarte bine încins şi se servesc.

 

Pofta buna!

 

 


poate iti place si:

Inele de calamar cu sos chaud-froid

Inele de calamar prajite

Inele de calamar prajite din: amidon, faina, piper, ulei, inele de calamar, lamaie, sare, sos. Ingrediente: 100 g amidon de porumb 100 g făină 1 lingură cu boabe de piper zdrobite ulei pentru prăjit 500 g inele de calamar 1 albuş de ou mediu felii de lămâie sare sos chilii dulce, pentru a servi   Mod de preparare: Amestecă făina cu amidonul, […]

 

Inele fripte de calamari cu orez si sos de coriandru

Inele fripte de calamari cu orez si sos de coriandru din: inele de calamari, coriandru, ardei roşii, usutroi, fulgi de sare de mare, ulei, suc de lamaie, orez Jasmine, frunze de rucola. Ingrediente: 600 g inele de calamari Pentru sos: 60 g coriandru 2 ardei roşii mari, curăţaţi şi tocaţi fin 4 căţei de usturoi, zdrobiţi cu […]

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.