Iepure de casa cu gutui

Printeaza

 Iepure de casa cu gutui

Ingrediente:Iepure de casa cu gutui

  • 1 iepure
  • 8-10 gutui
  • 30 g zahăr
  • 230 g margarina
  • sare

 

Mod de preparare:

Iepurele se frige la cuptor în tavă.

Separat se curăţă gutuile, se scobesc de mijloc, se opăresc, se pune în fiecare gutuie puţin zahăr şi un vîrf de lin­guriţă jeleu de gutui sau mere, se aşază iepurele în tava anturată cu gutuile, se dă la cuptor moderat 35- 40 minute cu margarină.

Cînd este gata, se aşază pe platou anturat cu gutui şi 3-4 linguri sos de friptură şi un mic barot de migdale prăjite.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.