Frittata cu anghinare si ciuperci

Printeaza

Frittata cu anghinare si ciuperci din: unt, inimi de anghinare, ciuperci, ceapa, oua, branza.

Ingrediente:

  • 3 linguri unt
  • 1 cutie inimi de anghinare maruntite
  • 120 gr ciuperci, feliate
  • 1/2 ceapa feliata
  • 8 oua batute
  • 180 gr branza gruyere rasa

 

Mod de preparare:

Intr-o tigaie mare topiti untul si sotati anghinarele impreuna cu ciupercile si ceapa cateva minute.

Imprastiati amestecul pe toata suprafata tigaii si incorporati oualele.

Dati focul la mic si acoperiti cu un capac. Gatiti 7-10 minute.

Presarati branza si mai gatiti 2-3 minute. Taiati si serviti.

Frittata cu anghinare si ciuperci

4 portii, fiecare contine

  • 7gr carbohidrati
  • 3gr fibre
  • 26gr proteina

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Frittata de curcan

Frittata de curcan

Frittata de curcan din: unt, ulei de masline, rosii, ceapa, piept de curcan, smantan, oua, sare, piper, chilli, brie, patrunjel. Ingrediente: 2 linguri cu unt 2 linguri cu ulei de măsline 250 g roşii cherry 6 cepe verzi, feliate 200 g piept de curcan afumat, tocat 1/2 ceaşcă cu smântână 6 ouă, bătute sare şi […]

 

Frittata cu cartofi, ceapa verde, marar si branza

Frittata cu cartofi, ceapa verde, marar si branza

Frittata cu cartofi, ceapa verde, marar si branza din: ulei de masline, cartofi noi, oua, ceapa, marar, sare, piper, branza Cheddar. Mod de preparare: Se încing 2 linguri ulei de măsline la foc mediu într-o tigaie de teflon. Se adaugă 400g de cartofi noi fierţi şi feliaţi şi se prăjesc până încep să devină crocanţi. […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.