Frigarui de miel cu dovlecel

Printeaza

Frigarui de miel cu dovlecel din: carne de miel, dovlecei, pasta de tomate, usturoi, sare, coaja de lamaie, frunze de dafin.

Timp de preparare 5 minute, Timp de gatire 10-15 minute, 6 portii

retete

Ingrediente:

  • 500 gr carne de miel, cuburi
  • 3 dovlecei, cuburi mari
  • 3 linguri pasta de tomate
  • 1 catel usturoi, zdrobit
  • 1/2 lingurita sare
  • 1 lingurita coaja de lamaie, rasa
  • 2 linguri suc de lamaie
  • 6 frunze de dafin (optional)

Ingrediente pentru servire:

  • Pita si humus

 

Mod de preparare:

Intr-un bol amestecati impreuna pasta de rosii, usturoi, coaja si sucul de lamaie si sare.

Adaugati carnea si presarati piper, amestecati foarte bine si lasati la marinat 10 minute.

Infigeti carnea alternata cu dovlecel si cate 1 foaie de dafin, daca folositi, pe frigarui.

Rumeniti pe toate partile, intorcand frecvent.

Serviti cu pita si humus.

 

 

Pofta buna!

 

 

 


poate iti place si:

Frigarui de miel cu rozmarin

Frigarui de miel cu rozmarin

Frigarui de miel cu rozmarin din: pulpa de mie, ceapa, dovlecel, sare, piper, rozmarin, usturoi, cimbru, ulei, vin. Ingrediente: 1 kg pulpă de miel 8 fire rozmarin verde 1 ceapă 1 dovlecel mic piper negru sare Pentru marinadă: 1 ceapă mică 3 căţei de usturoi 1 linguriţă cimbru uscat 1 linguriţă boabe de coriandru 1 […]

 

Frigarui picanti de miel cu vin

Frigarui picante de miel cu vin

Frigarui picante de miel cu vin din: carne de miel, ceapa, otet, vin, usturoi, fulgi de ardei iute, sare, piper, ulei. Ingrediente: 500 g carne de miel o ceapă 5 linguri oţet din vin 5 linguri vin roşu 3 căţei usturoi 1/2 linguriţă coriandru măcinat 1/4 linguriţă fulgi de ardei iute 1/2 legătură pătrunjel 1/2 linguriţă […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.