Fleica de porc picanta cu prune uscate si anason

Printeaza

Fleica de porc picanta cu prune uscate si anason din: fleică de porc, scorţişoară, anason stea, condiment pentru carne, prune, vin roşu sec, zeama de la 2 portocale, concentrat de pui, salată chinezească.

 

Ingrediente:Fleica_de_porc_picanta_cu_prune_uscate_si_anason

  • 1,2 kg fleică de porc, tăiată felii subţiri
  • 2 batoane scorţişoară
  • 2 buc anason stea
  • 1 linguriţă condiment pentru carne
  • 6 prune, tăiate în două
  • 150 ml vin roşu sec
  • zeama de la 2 portocale
  • 1 litru concentrat de pui
  • 150 g salată chinezească

 

Mod de preparare:

Intr-un vas încăpător din fontă pune carnea, scorţişoara, anasonul stea, condimente, prunele, vinul, zeama de portocale şi concentratul de pui.

Lasă să fiarbă la foc potrivit 3 ore acoperit cu capac sau la foc mic 6 ore.

In altă variantă foloseşte un vas cu capacul tapetat pe dinăuntru cu hârtie de copt umezită şi stoarsă şi lasă la temperatura mai mică în cuptor sau pe flacără 4-6 ore.

Degresează şi adaugă salata chinezească ruptă bucăţi şi lasă pe foc câteva minute ca să se opărescă.

Serveşte cu orez fiert la aburi sau cu cartofi fierţi.

 

Fleica de porc picanta cu prune uscate si anason

Fleica_de_porc_picanta_cu_prune_uscate_si_anason

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Fleica de porc cu ardei gras

Fleica de porc cu ardei gras

Fleica de porc cu ardei gras din:fleica, morcovi, ardei gras, ceapa, piper boabe, usturoi, vin si sare. Ingrediente: 1 kg fleica 4-5 morcovi 1 ardei gras 3-4 cepe potrivite 1 lingura cu piper boabe 4-5 catei de usturoi 1 cana cu vin alb sare   Mod de preparare: Fasonează fleica, să fie ca un dreptunghi. […]

 

Fleica_de_porc_cu_fasole

Fleica de porc cu fasole

Fleica de porc cu fasole din: condimente, miere, ulei, sare, fleica de porc, rozmarin, cimbru, usturoi, cidru, esalote, fasole, sos. Ingrediente: 27 g condiment de friptură picant 2 linguri miere 1 lingură ulei de măsline 1 lingură sare grunjoasă 1,3 kg fleică de porc 2 crenguţe de rozmarin şi cimbru 2 căţei de usturoi zdrobiţi […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.