Creveti in sos tomat
PrinteazaO reteta delicioasa de creveti in sos tomat din: creveti, feta, ulei de masline, tomate, ceapa, patrunjel, maghiran, sare si piper.
- 1 kg creveţi
- 300 g feta
- 2 ceşti ulei de măsline
- 1 cutie mare tomate decojite
- 1 ceapă tocată fin
- 1 legătură pătrunjel tăiat mărunt
- măghiran
- sare şi piper, după gust
Mod de preparare:
Creveţii se fierb bine în apă puţină, se curăţă şi se spală în mai multe ape. Ceapa, roşiile şi zeama în care au fiert creveţii se călesc în ulei bine încins. Se pun creveţii într-un vas în cuptor şi se toarnă sosul deasupra. Se adaugă pătrunjelul şi brânza tăiată cubuleţe. Se lasă în cuptor o jumătate de oră.
Poftă bună!