Crema de creier

Printeaza

Crema de creier din: creier, ulei, zeama de lamaie, ceapa, masline, sare si piper.

retete

Ingredinte:

  • 300-400 g creier
  • 4 linguri ulei
  • 2 linguri zeama de lamiie
  • 1 ceapa
  • 6-7 masline
  • sare
  • piper

 

 

Mod de preparare

Creierul se pune la fiert in apa clocotita cu sare. Cind este gata, se scoate, se scurge si se lasa sa se raceasca.

Se pune apoi intr-un castron si se freaca cu o lingura de lemn, adaugind cite putin ulei, zeama de lamiie, sare, piper si ceapa tocata foarte marunt.

Se ung feliile de piine cu aceasta pasta.

Se garnisesc cu feliute de masline.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.