Orez brun cu scorţisoară

Printeaza

Orez brun cu scorţisoară din: orez brun, apa, scortisoara si zeama de lamaie.

 

retete

 

Ingrediente:

  • 2 căni de orez brun crud
  • 6 căni de apă
  • 1 lingură de zeamă de lămâie
  • 2 beţigaşe de scorţisoară

 

 

Mod de preparare:

Foloseşte o oală de 3 litri şi amestecă toate ingredientele.

Când începe apa să fiarbă, dă focul la mic şi acoperă oala.

Fierbe timp de aproximativ 40 de minute sau până când lichidul este absorbit.

Serveşte.

 

Pofta buna!


Poate iti place si:

Reteta orez cu scortisoara

Orez cu sofran si scortisoara

Orez cu sofran si scortisoara din: orez, ceapa, stafide, sofran, ghimbir, scortisoara, chimen, turmeric, ulei, masline, rosii galbene, rosii cherry, sare, piper, patrunjel, linte, ardei iute, broccoli. Ingrediente: 230 g orez două cepe 25 g stafide şofran 4 g ghimbir 2 g scorţişoară 2 g chimen 2 g turmeric 75 ml ulei 100 g măsline […]

Reteta orez cu scortisoara

Orez cu sofran si scortisoara

Orez cu sofran si scortisoara din: orez, ceapa, stafide, sofran, ghimbir, scortisoara, chimen, turmeric, ulei, masline, rosii galbene, rosii cherry, sare, piper, patrunjel, linte, ardei iute, broccoli. Ingrediente: 230 g orez două cepe 25 g stafide şofran 4 g ghimbir 2 g scorţişoară 2 g chimen 2 g turmeric 75 ml ulei 100 g măsline […]

 

Orez cu cardamon

Orez cu stafide, scortisoara, cardamon si anason stelat

Orez cu stafide, scortisoara, cardamon si anason stelat din: orez basmati, ceapa rosie, ardei iute, stafide, rosie, ulei de masline, cuisoare, scortisoara, chimen, cardamon, anason stelat, sofran, piper si ardei capia. Ingrediente: 300 g orez basmati o ceapa rosie un ardei iute 30 g stafide o rosie 50 ml ulei de masline o floare de […]

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.