Crap in sos iute

Printeaza

Crap in sos iute din: crap, ardei iuti, ceapa verde, usturoi, patrunjel, lamai, ghimbir, vin.

Ingrediente:Crap in sos iute

  • 2 bucăţi crap
  • 3 ardei iuţi
  • 1 legătură ceapă verde
  • 5 căţei de usturoi
  • pătrunjel
  • 2 lămâi
  • 1 cm rădăcină ghimbir
  • 3-4 linguri vin alb
  • sare
  • ulei

 

Mod de preparare:

Se dă peştele cu un praf de sare, se stropeşte cu puţină zeamă de lămâie şi vin. Se pune fiecare bucată în foaie de pergament, se strânge bine la capete şi se dă la cuptor pentru 15 minute.

Se curăţă ardeii iuţi şi se taie mărunt. Usturoiul şi ceapa se feliază cât mai fin, iar ghimbirul se decojeşte şi se dă pe răzătoare.

Se amestecă toate ingredientele, se adaugă pătrunjelul tocat mărunt şi se potriveşte salsa după gust de sare, piper şi lămâie.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.