Chisel de coacaze rosii

Printeaza

Chisel de coacaze rosii din: suc de coacaze, zahar, amidon.

Ingrediente:Chisel de coacaze rosii

  • 1 pahar de suc de coacăze roşii
  • 1 lingură de zahăr
  • 1/2 linguriţă amidon

 

 

Mod de preparare:

Se pune la fiert 1/2 pahar suc de coacăze roşii cu zahărul. Cand dă în fiert, se adaugă amidonul, amestecat cu o linguriţă de apă rece.

Se fierbe în continuare 5-10 minute. Cand se ia de pe foc, se amestecă cu sucul de coacăze nefiert. Se serveşte rece sau cald.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.