Chisel de fructe uscate

Printeaza

Chisel de fructe uscate din: fructe uscate, zahar, amidon, apa.

Ingrediente:Chisel de fructe uscate

  • 100 g fructe uscate (mere, prune, pere)
  • 1 lingură zahăr
  • 1/2 linguriţă amidon
  • 1 pahar apă

 

 

Mod de preparare:

Se spalâ fructele în mai multe ape reci, se scurg, se acoperă cu un pahar de apă rece şi se lasă să stea 10-12 ore.

Se strecoară iar zeama obţinută se amestecă cu zahărul şi amidonul.

Se pune să fiarbă 8-10 minute, apoi se ia de pe foc şi se serveşte cald sau rece.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.