Ce bem de Revelion: Cruson cu vin spumant

Printeaza

Cruson cu vin spumant din: vin spumant, portocale, coniac, zahar cubic, gheata.

Ingrediente:Ce bem de Revelion: Cruson cu vin spumant

  • 1 sticlă cu vin spumant sec sau demisec
  • 1 kg portocale bine coapte
  • 60 ml coniac
  • 100 g zahăr cubic
  • 2-4 linguri cu gheaţă pisată

 

Mod de preparare:

Cu două-trei ore înainte de servire se curăţă portocalele die coajă şi se desfac în felii. Se pun feliile de portocală în vastul de cruşon, peste zahărul cubic şi se stropesc cu Cointreau.

Se lasă la rece, până la o jumătate de oră înainte de momenttul servirii, se scoate, se adaugă vinul spumant şi gheaţa pisattă.

Se serveşte în cupe largi, cu picior, cu pai şi linguriţă.

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.